Makelaar Westland

De makelaardij kent twee verschillende soorten makelaars.

 

De verkoopmakelaar: Een heerlijk idee. U kunt gewoon naar u werk en de verkoopmakelaar in het Westland regelt voor u de verkoop van uw woning. Uiteraard wordt er samen een plan gemaakt wat voor uw woning de beste verkoop strategie is. Daarna gaat uw verkoop makelaar aan de slag. Met alle gegevens zoals de foto’s kenmerken van de woning wordt de brochure samengesteld en kan de verkoop beginnen. Zo kan de verkoop makelaar u stap voor stap begeleiden tot en met de overdracht van de sleutel bij de notaris.

 

AANKOOPMAKELAAR VAN WATERWEG WONING

U vindt in mij een enthousiaste makelaar die het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Het enthousiasme dat ontstaat na een bezichtiging van wat uw toekomstige woning kan worden, de spanning van het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. Als ik u na acceptatie van een bod mag vertellen dat u de trotse eigenaar bent van uw droomwoning, bezorgt mij dat iedere keer weer kippenvel.

EEN AANKOOPMAKELAAR GEEFT U RUST EN MAAKT HET VERSCHIL!

Als aankoopmakelaar werk ik nauw samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis. Hij bekijkt voor u alle mogelijkheden op hypotheekgebied. Samen kunnen wij u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod voor u uitbrengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid met en voor u op pad te gaan.

U profiteert van de kennis van de woningmarkt, waardoor u altijd de beste prijs betaalt.

Het juiste bod doen met ervaring in onderhandelen en inzicht.

Altijd eerlijk en vakkundig advies.

U profiteert van de contacten van de aankoopmakelaar.

De juiste en betrouwbare informatie tijdens de bezichtiging, advies over het technisch bouwrapport en de financiering.

 De afhandeling van de koop tot aan de sleuteloverdracht wordt allemaal geregeld.

Aankoopmakelaar van Waterweg Woning

Als enthousiaste makelaar verzorg ik het liefst alles tot in de puntjes verzorgt. Samen uw toekomstige woning bezichtigen, bespreken of dat uw nieuwe woning echt is en de spanning voor het uitbrengen van een bod, maakt mijn werk als aankoopmakelaar heel bijzonder. En dan volgt het aller leukste telefoontje : Uw bod is geaccepteerd. U bent de trotse eigenaar van uw droomwoning,  dat is elke keer weer een kippenvel momentje.

 

Een aankoopmakelaar geeft u rust en maakt het verschil!

Samen met André Klomp van de Hypotheek Shop aan het Westeinde 14 in Maassluis kan u goed voorbereid op pad. Hij kan voor u alle mogelijkheden bekijken op hypotheekgebied.  Met de juiste informatie op zak kunnen we u van het juiste advies voorzien en goed voorbereid een bod uit brengen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  U kunt een vrijblijvende afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij u alle informatie verstrekken die nodig is om goed voorbereid op pad te gaan.